Hetzeilenhuis heeft er bewust voor gekozen om geen gebruik te maken van cookies. Wij respecteren alle vormen van privacy van onze bezoekers en klanten en achten het daarom niet nodig om data over hun surfgedrag te verzamelen. Mede hierdoor voldoet onze website aan de eisen van de AVG wetgeving die van kracht zal worden op 25 mei 2018.
06-52539039

Gennaker

Gennaker

Een gennaker oftewel asymmetrische spinnaker ziet men vaak op sportboten welke beschikken over een gennakerboom of boegspriet.

Toch wordt de gennaker steeds populairder op allerhande zeilboten aangezien deze erg handelbaar is in gebruik. Het zetten van de gennaker is doorgaans makkelijker, aangezien er maar één schoothoek is. Dit in tegenstelling tot de spinnaker, welke 2 schoothoeken kent.

Bereken uw prijs

HTN

Onze standaard gennakers worden vervaardigd uit HTN, oftewel High Tenacity Nylon.

Deze doeksoort is sterk, licht en kent een anti-scheur opbouw welke ervoor zorgt dat bij beschadigingen de gennaker niet doorscheurt!

De prijsberekening gaat uit van een aantal standaard te leveren afmetingen, uw specifieke maten worden hiernaar herleidt.

Onze gennakers komen in de kleurstelling rood, wit, blauw, zijn tri-radiaal gesneden en worden standaard geleverd met zeilzak.

Uiteraard is het ook mogelijk om uw gennaker speciaal voor uw boot te laten ontwerpen, neem hiervoor even contact op.

© 2023 Het Zeilenhuis - Algemene Voorwaarden - Disclaimer