Hetzeilenhuis heeft er bewust voor gekozen om geen gebruik te maken van cookies. Wij respecteren alle vormen van privacy van onze bezoekers en klanten en achten het daarom niet nodig om data over hun surfgedrag te verzamelen. Mede hierdoor voldoet onze website aan de eisen van de AVG wetgeving die van kracht zal worden op 25 mei 2018.
06 57 59 13 52

Spinnaker

Spinnaker

Plat voor het laken, oftewel voor de wind of toch wat meer reachen…. Onze spinnakers zijn geschikt voor een grote windhoek (180′ – 100′).

De spinnaker is op veel schepen nog steeds het meest toegepaste speciale voorzeil. Het vergroot het voor de windse zeiloppervlak aanzienlijk en geeft wat meer uitdaging dan de fok of genua.

Bereken uw prijs

HTN

Onze standaard spinnakers worden vervaardigd uit HTN, oftewel High Tenacity Nylon.

Deze doeksoort is sterk, licht en kent een anti-scheur opbouw welke ervoor zorgt dat bij beschadigingen de gennaker niet doorscheurt!

De prijsberekening gaat uit van een aantal standaard te leveren afmetingen, uw specifieke maten worden hiernaar herleidt.

Onze spinnakers komen in de kleurstelling rood, wit, blauw, zijn tri-radiaal gesneden en worden standaard geleverd met zeilzak.

Uiteraard is het ook mogelijk om uw spinnaker speciaal voor uw boot te laten ontwerpen, neem hiervoor even contact op.